Landal GreenParks følger udviklingen omkring udbruddet af Coronavirusset/COVID-19 nøje og træffer passende forholdsregler med hensyn til sikkerheden for medarbejdere, gæster og husejere. Landal GreenParks følger de officielle anbefalinger fra de lokale autoriteter i de lande, hvor vores parker befinder sig.

Forholdsregler

Vi tager den nuværende globale situation meget alvorligt og har i overensstemmelse med myndighedernes forskrifter truffet følgende forholdsregler på parkerne for at mindske risikoen for smitte; heriblandt at undgå fysisk kontakt, hoste i albuebøjningen, vaske hænder hyppigt med sæbe (i 20-40 sekunder), bruge engangslommetørklæder, som smides direkte i skraldespanden og holde afstand til personer med sygdomstegn. Ved sygsomstegn opfordrer vi alle til at blive hjemme (gælder for medarbejdere) eller blive i ferieboligen (gælder for gæster).

Se også spørgsmål og svar fra Sundhedsstyrelsen, om hvad man skal gøre ved sygdom:  https://www.sst.dk

Landal GreenParks er forberedt på, når som helst, at skærpe arbejdsmåder samt processer og procedurer, afhængigt af udviklingen i de lande, hvor vi er aktive.

Afbestillinger

Vores almindelige afbestillingsbetingelser kan findes på https://www.landal.dk/om-landal/generelle-betingelser#scroll-to:afbestilling