Landal GreenParks følger udviklingen omkring udbruddet af Coronavirusset/COVID-19 nøje og træffer passende forholdsregler med hensyn til sikkerheden for medarbejdere, gæster og husejere. Landal GreenParks følger de officielle anbefalinger fra de lokale autoriteter i de lande, hvor vores parker befinder sig.

Forholdsregler

Vi tager den nuværende globale situation meget alvorligt og har i overensstemmelse med myndighedernes forskrifter truffet følgende forholdsregler på parkerne for at mindske risikoen for smitte; heriblandt at undgå fysisk kontakt, hoste i albuebøjningen, vaske hænder hyppigt med sæbe (i 20-40 sekunder), bruge engangslommetørklæder, som smides direkte i skraldespanden og holde afstand til personer med sygdomstegn. Ved sygsomstegn opfordrer vi alle til at blive hjemme (gælder for medarbejdere) eller blive i ferieboligen (gælder for gæster).

I tråd med myndighedernes retningslinjer anbefaler vi desuden, at gæster ikke opholder sig flere end 10 personer samlet i ferieboligen.

Se også spørgsmål og svar fra Sundhedsstyrelsen, om hvad man skal gøre ved sygdom:  https://www.sst.dk

Landal GreenParks er forberedt på, når som helst, at skærpe arbejdsmåder samt processer og procedurer, afhængigt af udviklingen i de lande, hvor vi er aktive.

Gratis ombooking

På grund af coronavirus har vi foretaget en justering af vores regler, så det er muligt at ændre opholdet gratis, hvis opholdet er med ankomst senest d. 10. maj 2020. Fra nu af er det derfor også muligt at flytte opholdet gratis inden for 28 dage før ankomst. Det er muligt at flytte opholdet gratis til et senere tidspunkt - i en tilsvarende uge i 2020 og på den samme park. Dette gælder også, såfremt gæster ikke er i stand til (eller er uvillige til) at rejse på grund af anbefalinger mod rejse eller aflyste flyafgange grundet virus..

Afbestillinger

Vores almindelige afbestillingsbetingelser kan findes på https://www.landal.dk/om-landal/generelle-betingelser#scroll-to:afbestilling

Hvis en gæst på grund af coronavirusset ikke vil eller kan rejse til Landal-ferieparken, så kan gæsten gratis ombooke ophold med ankomst senest 13. april 2020. Hvis en gæst vil afbryde sit ophold tidligt i forbindelse med coronavirusset, henviser vi til gæstens egen rejse- og/eller afbestillingsforsikring.