07
April
2022
|
14:21
Europe/Amsterdam

Ferieparkkæde inviterer til stort jobevent for at tiltrække nye medarbejdere

Der er godt gang i ferielivet igen hos Landal GreenParks, som i Danmark driver syv ferieparker fordelt i Jylland og på Fyn. Efterspørgslen er historisk høj, og der er et stort behov for at ansætte nye medarbejdere. Landal GreenParks afholder derfor et jobevent i seks ud af syv ferieparker 2. påskedag fra kl. 14-19. Jobeventet er for alle, der er på udkig efter et job i oplevelses- og servicebranchen, og Landal GreenParks glæder sig til at åbne dørene for nye medarbejdere.

Hvordan tiltrækker man mange nye medarbejdere på én gang? Og hvordan kan Landal GreenParks blive en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne har lyst til at arbejde i mange år? Det var nogle af de udfordringer Landal GreenParks stod over for, da de for måneder tilbage så ind i et travlt 2022 med behov for op mod 90 nye medarbejdere. I begyndelsen af 2022 ansatte Landal GreenParks cirka halvdelen af de nye medarbejdere. For at besætte de resterende stillinger afholder de nu et stort event kaldet Job Dag, hvor seks ud af syv ferieparker åbner dørene og inviterer på aktiviteter, rundvisninger, goodiebags og mulighed for at høre mere om, hvordan det er at arbejde hos Landal GreenParks. 

HR-chef hos Landal GreenParks Kristian Søholm håber, at eventet bliver en stor succes, og at de kan byde mange nye medarbejdere velkomne i Landal GreenParks: 

”Vi ved, at der er rift om de gode medarbejdere i dag, og det kan være svært at fastholde særligt de unge mennesker. Vi vil bruge Job Dag til at vise, hvilken arbejdsplads vi er og de mange karrieremuligheder vi har, og hvor fedt det er at arbejde i Landal GreenParks.”

Et travlt år kræver ekstra hænder og ekstra god service 

2022 ser ud til at blive det travleste år i Landal GreenParks historie. Det betyder, at behovet for nye medarbejdere i alle parker og alle afdelinger, der kan levere god service til de mange gæster, er stort. 

”Vi oplever rekordstor efterspørgsel fra både danske- og udenlandske turister på at holde ferie i vores ferieparker, og forventer væsentligt flere gæster sammenlignet med 2019 - altså før corona. Der er særligt stor efterspørgsel på både forårsferie, påskeferie og weekendophold i alle ferieparker, så nye medarbejdere er nødvendige og nøglen til, at vi kan levere den gode service og oplevelse, som vi gerne vil give vores gæster,” siger Kent Lodberg, der er Regional Marketing og Sales Manager i Landal GreenParks. 

Landal GreenParks søger medarbejdere til alle deres afdelinger, som dækker over Food & Beverage, teknik, rengøring, front office og retail samt aktivitetsafdelingen. Der er både behov for timelønnede ungarbejdere fra 15 år, unge med sabbatår, voksne der søger et fuldtidsarbejde og alt derimellem. Alle nyansatte vil få grundig oplæring i at yde den bedste service for gæsterne. 

Gode karrieremuligheder baner vejen

Landal GreenParks har parker fordelt i både Jylland og på Fyn samt mange steder i Europa, hvilket betyder at der er mange karriere- og udviklingsmuligheder på tværs af afdelinger, parker og lande. I ferieparken Landal Rønbjerg er parkchef Casper Lemvig et godt eksempel på, hvordan man kan gøre karriere i Landal GreenParks. Han startede som timelønnet i aktivitetsafdelingen, da han var 16 år, og i år kan han fejre 26-års jubilæum hos Landal Rønbjerg. I ferieparken Seawest har man haft stor succes med at give unge helt ned til 13 år mulighed for at deltage i et uddannelsesforløb i værtsskab og service. Det er et initiativ som er kommet for at blive, da det er med til at fastholde de unge, fortæller HR-chef Kristian Søholm. 

Som en lille ekstra bonus til de nye medarbejdereiver Landal Green Parks et gratis weekendophold i en af deres danske ferieparker.

Job Dag – 2. påskedag den 18. april hos Landal GreenParks

Program

Kl. 14.00 - Job Dagen åbner

Kl. 15.00 - 15.30 - Præsentation ved parkchefen, info om parken og Landal GreenParks som arbejdsplads

Kl. 15.30 - 17.00 - Mulighed for sjove aktiviteter fx. klatrevæg, lav den flotteste vaffelis, barista værksted m.m (varierer fra park til park*)

  • Her er mulighed for at tale med repræsentanter for de forskellige afdelinger fx. receptionen eller aktivitetsafdelingen
  • Mulighed for aflevering af CV og ansøgning eller aftale tid til en jobsamtale

Kl. 17.00 - 17.30 - Præsentation ved parkchefen, info om parken og Landal GreenParks som arbejdsplads

Kl. 17.30 - 19.00 - Mulighed for sjove aktiviteter fx. klatrevæg, lav den flotteste vaffelis, barista værksted m.m (varierer fra park til park*)

  • Her er mulighed for at tale med repræsentanter for de forskellige afdelinger fx. receptionen eller aktivitetsafdelingen
  • Mulighed for aflevering af CV og ansøgning eller aftale tid til en jobsamtale

Kl. 19.00 -Tak for i dag

 *Bemærk at aktiviteterne varierer fra park til park, hvor udbuddet af aktiviteter er størst på Seawest, Rønbjerg og Søhøjlandet.

 Læs mere om Job Dagen her: https://jobs.landal.com/da/job-event