17
Maj
2023
|
14:36
Europe/Amsterdam

Ferieparkkæde inviterer til Klovneløb midt i naturen til fordel for indlagte børn og familier

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 27. maj kl. 10.00, når ferieparkkæden Landal afholder Klovneløb på tre af kædens parker. Alle, der kan gå, kravle, løbe eller hoppe, er inviteret. Formålet er at indsamle penge til Danske Hospitalsklovnes arbejde for indlagte børn og familier på landets børneafdelinger.

Ferieparkkæden Landals tre store ferieparker, Landal Rønbjerg, Landal Søhøjlandet og Landal Seawest, kridter banen op og lader startskuddet lyde for en hyggelig dag for hele familien til Klovneløb lørdag d. 27. maj kl. 10. Det handler ikke om at være hurtigst på ruterne på mellem 1,5 og 7 kilometer, men derimod om at have en hyggelig dag med det formål at samle ind til Danske Hospitalsklovne. Om man vælger at løbe, hoppe, gå, kravle eller lave sprællemand på hele ruten, er helt op til den enkelte. 

Sponsor siden 2017

Om klovneløbene på de tre ferieparker siger Salg- og Marketing Manager for Landal i Danmark, Kent Lodberg:

”Vi har været sponsor hos Danske Hospitalsklovne siden 2017, så da muligheden for at afholde hele tre Klovneløb, der kan bidrage yderligere til hospitalsklovnenes arbejde på børneafdelingerne, bød sig, var vi slet ikke i tvivl om, at vi ville støtte op. Samtidig bliver det en hyggelig dag for både vores gæster på parken, men også for folk i lokalområdet. Alle er velkommen til at deltage i løbene”.

Ruterne på de tre ferieparker går gennem naturskønne områder, da alle tre ferieparker er placeret midt i naturen. Der er arrangeret forskellige aktiviteter på parkerne i forbindelse med løbene, så man for eksempel kan tage et billede af hele familien med røde næser på i Landal Rønbjergs selfiestand eller blive malet med ansigtsmaling. Landals maskot, bjørnen Bollo, kan man opleve på alle tre ferieparker, hvor han vil deltage i løbet. Alle deltagere modtager også en medalje for deres flotte indsats.

Hele beløbet går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne

Det koster 70 kroner at deltage i Klovneløbet, hvoraf løbsafholderen har mulighed for at beholde syv kroner til at dække udgifter ved løbet. Om dette siger Kent Lodberg:

”Vi har valgt, at det fulde beløb for alle tilmeldinger går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne. På den måde støtter vi mest muligt. Ferieparkernes boende gæster har desuden mulighed for at deltage gratis i løbet, da Landal donerer gæsternes deltagergebyr.”

Løbene skydes i gang på hver af de tre ferieparkers adresser; Landal Rønberg, Livøvej 81, 9681 Ranum, Landal Seawest, Vesterhavsgade 81, 6830 Nørre Nebel og Landal Søhøjlandet, Lille Amerika 10, 8883 Gjern.

Tilmelding til de tre løb foregår via dette link www.landal.dk/blog-dk/samarbejder/klovneloeb mens ferieparkernes boende gæster kan tilmelde sig ved at henvende sig i receptionen. Det bliver en dag fuld af godt humør, røde næser og masser af frisk luft.