09
April
2019
|
09:01
Europe/Amsterdam

Grøn ferieparkkæde hitter hos danske børnefamilier

Børnefamilierne har taget godt imod den nye, grønne spiller på det danske ferieparkmarked. Godt et år efter indtoget i Danmark melder Landal GreenParks om markant vækst i besøgstallet.

15 måneder efter Europas største ferieparkkæde åbnede i Danmark, præsenterer Landal GreenParks nu en kraftig stigning i det samlede besøgstal for de fem danske Landal-parker. Sammenlignet med de tre første måneder af 2018 går den miljøbevidste ferieparkkæde således 21 procent frem i årets første kvartal.

Samtidig er Landal GreenParks lige nu 63 procent foran på bookinger til resten af året i forhold til samme tidspunkt sidste år.

”Vi er gået i markedet med et ferieprodukt, der tapper direkte ind i efterspørgslen på bæredygtig og aktiv familieferie. Den moderne familie vil ikke nøjes med badeland og bølgefritter, de vil inspireres og aktiveres. Det er det, vi kan, og det har børnefamilierne fået øje på. Derfor oplever vi vækst,” fortæller direktør hosLandal GreenParks i Danmark, Søren Sandberg.

Fremgangen i første kvartal skal ses i lyset af, at påsken i år falder i april, mens den sidste år lå i marts.

Siden Landal GreenParks i 2018 overtog ferieparkerne Søhøjlandet, Seawest, Rønbjerg, Ebeltoft og GrønhøjStrand, har der været fuldt blus på tilpasningen af aktiviteter og parkfaciliteter, som skal leve op til niveauet hos det førende europæiske feriepark-brand. Samtidig har implementeringen af den miljøvenlige linje og promoveringen af det aktive, naturprægede feriekoncept været i fokus.

Konceptet vinder indpas hos børnefamilierne, der køber ind på muligheden for at kombinere klassiske ferieparkaktiviteter som badeland, legeland og minigolf med aktive naturoplevelser som sælsafari, tømmerflådebygning og klatring. Især fremhæver gæsterne serviceniveauet, rengøringen, naturen og rammerne som væsentlige kvaliteter.

”Naturen er central for ferieoplevelsen, og vi har fortsat stort fokus på at anvende de rammer, vi omgiver osmed, på en god og hensynsfuld måde. Lige nu har vi gang i udrulningen af et grønt og lokalforankret restaurantkoncept, som vi forventer os meget af,” siger Søren Sandberg.

På sigt har Landal GreenParks planer om at udvide antallet af ferieparker i Danmark.