Copenhagen,
01
Juli
2016
|
07:00
Europe/Amsterdam

Landal GreenParks ekspanderer i Danmark med erhvervelsen af Dayz Resorts

Førende feriecenteroperatør forøger europæisk markedsandel

Med erhvervelsen af Dayz Resorts har Landal GreenParks, en ledende europæiske spiller i drift af feriecentre, skaffet sig adgang til det skandinaviske marked. Dayz Resorts driver fem feriecentre i Jylland med mere end 1.000 ferieboliger. Dayz Resorts matcher fint med Landal’s nuværende 78 feriecentre i syv europæiske lande, så de nu samlet har 83 feriecentre i 8 europæiske lande.

“Landal er en førende europæisk virksomhed med et stort antal tilbagevendende gæster og vinder af flere forbruger- og handelspriser indenfor turisme og serviceerhverv. Tilføjelsen af Dayz Resorts til vores portefølje passer til vores ambitioner om yderligere international ekspansion, og vi glæder os over, at vi kan tilbyde vores gæster fantastiske nye feriedestinationer, ” siger Thomas Heerkens, CEO, Landal GreenParks. “Desuden giver det danske marked os spændende nye muligheder for vores nuværende feriecentre. Det er et perfekt match. ”

“Vi er stolte af at blive en del af Landal GreenParks. Vi forventer, at denne erhvervelse vil have positiv betydning for gæsteoplevelsen på vores feriecentre samt en bedre tilgang til andre europæiske markeder, hvor Landal GreenParks allerede er massivt tilstede. Landals ekspertise indenfor branchen giver os fantastiske nye muligheder, og samtidig er det faktum, at en førende europæisk virksomhed ønsker at investere i det danske marked, meget positivt for dansk turisme generelt,” siger Søren Sandberg, Administrerende Direktør hos Dayz Resorts.

Indenfor Landal GreenParks fortsætter Dayz Resorts’ fem feriecentre med at operere under deres nuværende navn.

Karakteristikkerne af de to virksomheders feriecentre har meget til fælles. Alle feriecentre befinder sig i naturlige omgivelser, i kystområder eller i bjergrige omgivelser, i skove eller ved søer, og tilbyder en stor variation af ekstra faciliteter og aktiviteter for hele familien. Vi er stolte af at blive en del af Landal GreenParks. Vi forventer, at denne erhvervelse vil have positiv betydning for gæsteoplevelsen på vores feriecentre samt en bedre tilgang til andre europæiske markeder, hvor Landal GreenParks allerede er massivt tilstede.