Den Haag The Netherlands,
25
Marts
2021
|
17:34
Europe/Amsterdam

Landal GreenParks er for fjerde gang i træk udnævnt til det mest bæredygtige hollandske rejsebrand

Topnotering i undersøgelse af bæredygtige brands: Sustainable Brand Index

For fjerde år i træk er Landal GreenParks blevet udnævnt til det mest bæredygtige hollandske rejsebrand i kategorien Travel & Tourism. Dette er resultatet af Sustainable Brand Index i 2021, som i år blev gennemført i Holland for femte gang i syv kategorier.

Sustainable Brand Index er Europas største uafhængige undersøgelse inden for bæredygtighed og forbrugerbrands, med i alt mere end 1.400 brands, godt 30 brancher og 60.000 forbrugere i 8 lande. Studiet er baseret på undersøgelser blandt hollandske forbrugere og viser, hvordan forbrugerbrands opfattes i forhold til bæredygtighed samt miljø- og samfundsmæssig ansvarlighed. Sustainable Brand Index måler og analyserer, hvilken indflydelse bæredygtighed har på brands og, hvordan forbrugere bedømmer de forskellige brands i forhold til deres indsats for bæredygtighed. Hvert brand er vilkårligt blevet bedømt af mindst 1.000 forbrugere.

Landal GreenParks ligger i spidsen i branchen Travel & Tourism. Tony's Chocolonely blev i år udnævnt til det mest bæredygtige brand i Holland, i øvrigt også for fjerde gang. Andre branchevindere er: Greenchoice (energi), ANWB (mobilitet), IKEA (detailhandel), ASN Bank (banker), Albert Heijn (supermarkeder), Spa (Spadel) (drikkevarer), Tesla (biler), bol.com (e-handel), KPN (telekommunikation), CZ (forsikringer), Google (digital), La Place Restaurants, Van der Valk Business og KLM Royal Dutch Airlines. Mere end 9.000 hollændere er blevet bedt om at bedømme kendte brands i forhold til bæredygtighed.

“Vi er virkelig stolte af for fjerde gang i træk at være blevet udnævnt til at være det mest bæredygtige rejsebrand i Holland. Denne værdsættelse fra gæsternes side er en flot anerkendelse og desuden en stor opbakning for alle medarbejderne, som i det forløbne år har vist en kæmpe indsats og stor fleksibilitet i arbejdet for fortsat at skabe uforglemmelige ferier,” udtaler Dirk Anbeek, administrerende direktør for Landal GreenParks. “Vi lader vores gæster opleve naturen og stimulerer dem til at tage bevidstheden om vores omgivelser og kærligheden til naturen med hjem. Den nuværende usikre situation understreger endnu en gang vigtigheden af bæredygtighed. Vi fortsætter derfor med at investere i et bæredygtigt samfund.”