Den Haag The Netherlands,
30
April
2021
|
14:50
Europe/Amsterdam

Landal GreenParks udvider med tre nye ferieparker i Holland og Storbritannien

Selektiv vækst med ferieparker af høj kvalitet fortsætter

Landal GreenParks bekendtgør tre nye ferieparker. Det drejer sig om Landal Sallandse Heuvelrug i Twente i Holland, Landal De Brabantse Wal i Brabant i Holland og Landal Rockingham Forest i Storbritannien. Med bekendtgørelsen af disse udvidelser fortsætter Landal GreenParks den påbegyndte ekspansion.

Ligesom sidste år kan Landal GreenParks konstatere en stor efterspørgsel på ferieboliger i eget land. Det er ikke alene feriegæster, der søger natur, ro og plads, men også private investorer, som vil foretage investeringer i fritidsboliger med stabil værdi.

“Det forventes, at denne tendens foreløbigt fortsætter. Disse nye parker passer også perfekt til vores ambition om vækst med nye parker af høj kvalitet tæt på smuk natur. Vi ser, at der i Holland stadig er rigeligt rum for vækst i dette segment, men også internationalt set er der vækstmuligheder for et stærkt brand som Landal GreenParks,” udtaler Dirk Anbeek, administrerende direktør for Landal GreenParks.

Landal Sallandse Heuvelrug

Denne nye Landal-park har fået sit navn efter den nærliggende Nationalpark De Sallandse Heuvelrug ved Wierden, på grænsen mellem Twente og Salland. Den rige natur med lyngområder, skove og kuperet landskab med flere hundrede år gamle træer gør, at det er et ideelt område til vandre- og cykelture. I nærheden ligger der idylliske små byer som fx Delden, Denekamp og Ootmarsum, og de mange godser og slotte er helt sikkert værd at besøge. De nærliggende golfbaner, mountainbikeruter og forlystelsesparkerne Avonturenpark Hellendoorn og Attractiepark Slagharen gør det til et attraktivt område for en afvekslende ferie sammen med hele familien.

De eksisterende 25 ferieboliger udlejes fra den 15. juli, og i samarbejde med udvikleren Paul Schuttenbelt, Gerrit Tijhuis og Gerri van Gerner (ejer af den tilstødende feriepark Hoge Hexel) bliver der udviklet nyt boligbyggeri. Der kommer i alt 110 fritidsboliger. Gæsterne på Landal GreenParks vil kunne benytte de centrale faciliteter på Hoge Hexel.

Landal De Brabantse Wal

Det pragtfulde feriested Landal De Brabantse Wal ligger ved Bergen op Zoom i landlige, skovrige omgivelser med talrige sportslige og kulinariske muligheder i nærområdet. Ro, plads, natur og oplevelser står centralt på denne nye, moderne feriepark, som dermed udgør en flot tilføjelse til vores portefølje. Parken er beliggende i nærheden af en golfbane, et skovområde, den historiske bykerne i Bergen op Zoom, klatreparken Brabantse Wal og Monkey Town, samt tæt på motorvejen A58.

Den nye feriepark kommer til at bestå af 105 fritidsboliger og 46 hytter/tiny houses. Samtidigt vil der blive opført en hovedbygning med reception, restaurant, minishop, teknisk hjælp, rengøringstjeneste, cykeludlejning og en multifunktionel sal. Projektet bliver udviklet af firmaet Buitenplaats Bergen op Zoom Ontwikkeling B.V. Salget og opførelsen af enhederne finder sted i 3 faser. Landal GreenParks vil tage sig af driften og udlejningen af fritidsboligerne.

Salget af fritidsboligerne til private investorer på Landal De Brabantse Wal varetages af Landal Makelaardij og Vakantiemakelaar.

Landal Rockingham Forest

Landal Rockingham Forest bliver Landal GreenParks' niende destination i Storbritannien og den første, som nyudvikles helt fra grunden. Den oprindelige Rockingham Forest Park er en familievirksomhed, beliggende på den tidligere militære luftbase RAF King’s Cliffe i Northamptonshire, ca. 20 km fra Peterborough. Familien tilslutter sig gerne Landal takket være imaget og indsatsen både for naturen og på området for bæredygtighed. Her bliver der opført i alt 56 luksuriøse hytter i naturlige, skovrige omgivelser med mange muligheder for udflugter. Som det ser ud nu, modtager Rockingham Forest sine første gæster den 28. maj. Det forventes, at hele parken er til rådighed for udlejning i foråret 2022.

Om Landal GreenParks

Landal GreenParks er den største hollandske eksklusive udlejningsvirksomhed af ferieparker i Holland og en toneangivende international udbyder inden for management, administration og udlejning af ferieparker. De følgende brands hører også til Landal GreenParks: Hof van Saksen, Landal Ski Life, Landal Camping, Landal Business Line, Landal Makelaardij og Vakantiemakelaar.

Det i 2020 påbegyndte ekspansionsprogram fortsættes i 2021, og det nuværende antal på mere end 100 destinationer i Holland, Belgien, Tyskland, Danmark, Storbritannien, Østrig, Schweiz, Tjekkiet og Ungarn vil derved blive øget yderligere.I øjeblikket tilbyder Landal GreenParks i alt 14.504 ferieboliger og 1.300 campingpladser. Årligt vælger mere end 2,2 millioner gæster Landal GreenParks og foretager her 11,4 millioner overnatninger. På parkerne og diverse kontorer arbejder der ca. 3.000 medarbejdere.

Landal GreenParks har et ambitiøst bæredygtighedsprogram og kommer hvert år tættere på sin målsætning om at blive klimaneutral i 2030. Landal vil skabe uforglemmelige ferier med en positiv indflydelse på naturen, nærområdet, mennesker og klimaet. Alle Landals parker er certificeret med Green Key, miljømærket for bæredygtig turisme. I 2021 blev Landal for fjerde år i træk udnævnt af Sustainable Brand Index til det mest bæredygtige brand inden for kategorien Travel & Tourism.

Landal GreenParks er en del af Awaze, den største udbyder af ferieparker og ferieboliger i Europa, med bl.a. de følgende selvstændige brands: cottages.com, Hoseasons, Landal GreenParks, James Villa Holidays og Novasol.