18
Maj
2018
|
07:46
Europe/Amsterdam

Landal Sandybook Country Park

Oversigt

Leidschendam, 16. maj 2018 — Landal GreenParks åbner 20. juli 2018 sin fjerde feriepark i Storbritannien. Landal Sandybrook Country Park ligger tæt på byen Ashbourne i et smukt naturområde på sydsiden af Peak District National Park imellem Manchester og Birmingham. Åbningen af den nye park bidrager til det internationale kendskab til Landal GreenParks. Storbritannien er et af ni lande i Europa, hvor ferieudbyderen er aktiv.

Landal Sandybrook Country Park ligger i Peak District National Park tæt på Landal Darwin Forest, som er den første Landal-park i England. Peak District National Park er yderst attraktiv for turister, hvilket gør det til en populær region, ikke udelukkende hos engelske feriegæster, men også hos gæster fra Holland, Belgien og Tyskland. Omgivelserne byder på smukke landskaber og masser af udfordrende udendørsaktiviteter.

Smuk beliggenhed og fremragende faciliteter

Parken har 55 hytter, hvilket over de kommende måneder vil blive udvidet med et par luksuriøse hytter med jacuzzi. Også de centrale faciliteter vil blive udvidet med nye indendørsaktiviteter. Gæster kan benytte svømmebassinet, hvor man kan gå på vandet i de store, oppustelige WaterWalkerz-bolde, få snorkelundervisning af certificerede instruktører eller tag på opdagelsestur med en undervandsscooter. Der er også et spillerum og en legebane. Parken og omgivelserne er perfekte til udendørsaktiviteter som vandreture, cykling, mountainbiking og bjergbestigning.

Landal Gwel an Mor er blevet udnævnt til Englands bedste feriepark

"Nyheden om åbningen af Landal Sandybrook Country Park kommer næsten samtidig med, at vores tredje park, Landal Gwel an Mor i Cornwall, udnævnes til den bedste feriepark i Storbritannien. Vi har fået en god start i England og det er dejligt at se, de engelske feriegæster nyde at gå på opdagelse i vores Landal-parker. Vi ser frem til at levere Landals velkendte kvalitet, værtskab og gæstfrihed på Landal Sandybrook Country Park," fortæller Thomas Heerkens.

Fire nye parker på godt et år

Landal Sandybrook Country Park er den fjerde nye park fra ferieudbyderen i Storbritannien på godt et år. Tidligere åbnede Landal Darwin Forest i Peak District National Park mellem Birmingham og Manchester, Landal Kielder Waterside, der ligger i Northumberland National Park, på grænsen mellem England og Skotland og Landal Gwel an Mor, der ligger ved kysten i det engelske grevskab Cornwall.