Den Haag The Netherlands,
28
April
2021
|
11:59
Europe/Amsterdam

Med fornyede og udvidede faciliteter er Landal Het Land van Bartje klar til sommeren

Summary

Haag/Ees, den 23. april 2021 – På ferieparken Landal Het Land van Bartje i Ees i Holland er en lang række faciliteter blevet udvidet og fornyet. Fredag den 23. april om morgenen fandt den festlige åbning sted. Dette skete i nærværelse af Henk Brink, medlem af regionsrådet i Drenthe, og Nynke Houwing, byrådsmedlem (økonomi, fritid og turisme) i kommunen Borger-Odoorn, naturligvis under hensyntagen til coronareglerne. Inden åbningen har der været en lang proces af forudgående forberedelse og hårdt arbejde. Het Land van Bartje er nu igen en fremtidssikret feriepark, med fokus på kvalitet, i harmoni med de landskabelige omgivelser i Hondsrug-området og i overensstemmelse med udviklingstendenserne i regionen Drenthe. De forskellige medejere investerede i alt 2,2 millioner euro i at give ferieparken et nyt skub fremad. 

Impuls på 2,2 millioner euro realiserer en del af fremtidsvision for feriepark

På ferieparken Landal Het Land van Bartje fik Bartjes Bondehus et nyt look med stor fokus på den hjemlige stemning, og antallet af siddepladser er udvidet fra 80 til 120. Det indendørs legeland er udvidet fra 100 til 400 kvadratmeter og byder på ét stort legeområde med mange klatre- og kravleredskaber, og der er også mulighed for leg med sand og vand.Bartjes BikeXperience er nu et centralt cykeloplevelsessted med et stort udvalg af cykler, information om cykelture i området og en fantastisk pumptrackbane. Der er et nyindrettet oplevelsesområde med bl.a. Bartjes Adventure minigolf og legeelementer til de mindste på Bartjes minigård. Ponyranchen er blevet forsynet med en overdækning. Indgangen til parken er blevet omlagt, så den passer til omgivelserne, med en sektion i højre side til ponyer. Receptionen har fået en blomsterhave, og hele området er blevet indrettet på en naturvenlig og landskabelig måde, som understreger ferieoplevelsen i det naturrige Drenthe.

Inge van der Greft, parkmanager på Landal Het Land van Bartje er glad for alle fornyelserne. “Vi forventer, at der i de kommende måneder er mulighed for yderligere lempelser af coronareglerne, så vores gæster rigtig kan få glæde af vores flotte, nye faciliteter.” Disse falder i tråd med stemningen af enkelhed, afslapning og oplevelser. “Ting, der i højere grad er behov for end nogensinde før,” udtaler Van der Greft. “Heste og cykler er vores centrale temaer, og disse passer også perfekt til den landskabelige positionering af Unesco Geopark de Hondsrug.”

Fortsat investere i udviklingsmulighederOgså i de kommende år vil Landal Het Land van Bartje fortsat være i bevægelse. Lige siden den første byggetilladelse i 1957 har ferieparkens ejere konstant været på udkig efter udviklingsmuligheder og har fortsat investeret i forbedringer af parken og faciliteterne for at kunne give en uforglemmelig ferie til de ca. 80.000 gæster, som årligt tager på et ophold i Ees. Den økonomiske spin-off fra Landal Het Land van Bartje er vigtig for beskæftigelsen, de lokale erhvervsdrivende, museerne, udflugtsmålene og velfærden i området.

CoronareglerneI Holland er alle Landal GreenParks' parker og campingpladser åbne. Under hensyntagen til myndighedernes retningslinjer er parkshoppen, cykeludlejningen og takeaway/snackbaren åbne. Der tilbydes også tilpassede Fun & Entertainment-aktiviteter. Overalt er det tilladt at nyde naturen og dyrke sport i det fri. Aktuel information kan findes på: www.landal.nl/maatregelen

Om Landal GreenParksLandal GreenParks er den største hollandske eksklusive udlejningsvirksomhed af ferieparker i Holland og en toneangivende international udbyder inden for management, administration og udlejning af ferieparker. De følgende brands hører også til Landal GreenParks: Hof van Saksen, Landal Ski Life, Landal Camping, Landal Business Line og Landal Makelaardij.Det i 2020 påbegyndte ekspansionsprogram fortsættes i 2021, og det nuværende antal på mere end 100 destinationer i Holland, Belgien, Tyskland, Danmark, Storbritannien, Østrig, Schweiz, Tjekkiet og Ungarn vil derved blive øget yderligere. I øjeblikket tilbyder Landal GreenParks i alt 14.504 ferieboliger og 1.300 campingpladser. Årligt vælger mere end 2,2 millioner gæster Landal GreenParks og foretager her 11,4 millioner overnatninger. På parkerne og diverse kontorer arbejder der ca. 3.000 medarbejdere. Landal GreenParks har et ambitiøst bæredygtighedsprogram og kommer hvert år tættere på sin målsætning om at blive klimaneutral i 2030. Landal vil skabe uforglemmelige ferier med en positiv indflydelse på naturen, nærområdet, mennesker og klimaet. Alle Landals parker er certificeret med Green Key, miljømærket for bæredygtig turisme. I 2021 blev Landal for fjerde år i træk udnævnt af Sustainable Brand Index til det mest bæredygtige brand inden for kategorien Travel & Tourism. Landal GreenParks er en del af Awaze, den største udbyder af ferieparker og ferieboliger i Europa, med bl.a. de følgende selvstændige brands: cottages.com, Hoseasons, Landal GreenParks, James Villa Holidays og Novasol.