Den Haag The Netherlands,
05
Juni
2020
|
08:37
Europe/Amsterdam

Ny feriepark Landal De Wielsche Dreef i Betuwe

Landal GreenParks meddeler om byggeriet af en ny feriepark: Landal De Wielsche Dreef, beliggende ved den rustikke landsby Eck en Wiel i Betuwe. I et område på 18 hektar opføres der 201 ferieboliger. Inden den første fase af byggeriet er salget til private investorer nu startet. Landal GreenParks tager sig af udlejningen af den nye feriepark. Efter tidligere bekendtgørelse af nye parker i Drenthe, Friesland, og Noord-Holland er dette den fjerde nye park, som Landal annoncerer inden for kort tid.

 Landal De Wielsche Dreef ligger centralt i Holland i området Betuwe, som er den mest frugtbare egn i provinsen Gelderland. Parken er omgivet af natur, vand, hyggelige landsbyer og større byer. I de direkte omgivelser er der diverse muligheder for vandsport, og parken udgør en god base for cykel- og vandreture i kulturhistorisk rige omgivelser. Via en lille færge over floden Nederrijn, i gåafstand til parken, er der direkte adgang til Nationalparken Utrechtse Heuvelrug, hvor man kan vandre og cykle.

For den 18 hektar store rekreative park er der udarbejdet en plan over opførelsen af en feriepark under Landal GreenParks. Ferieboligerne er yderst velegnede som investeringsobjekt med tilhørende gode muligheder for eget brug.

I den første fase af byggeriet er der ni forskellige typer ferieboliger tilgængelige på forskellige udførelsesniveauer. Ferieboligernes arkitektur er tydeligt relateret til området Betuwe. Parken har en reception med ParkShop, en cykeludlejning og en restaurantpavillon med mere end 100 siddepladser samt en terrasse ned til vandet. I senere faser af byggeriet udstyres parken med en badesø, legeområde, indendørs swimmingpool med wellnessfaciliteter, multifunktionelt sportsanlæg og diverse legefaciliteter.

“Det er en spændende tid hos Landal GreenParks. Dette er den fjerde nye feriepark, som vi inden for kort tid udvider med, og vi forventer endnu flere den kommende periode. Disse gode nyheder kommer samtidig med, at næsten alle vores ferieparker i Europa genåbner, og at også landegrænser åbner for feriegæster igen. Vi ser, at mange mennesker gerne vil på ferie i nærheden til sommer, bookingerne stiger i antal, og vi forventer, at tendensen til at ville holde ferie i nærheden vil holde i længere tid,” udtaler Dirk Anbeek, administrerende direktør for Landal GreenParks.