Den Haag,
18
Maj
2020
|
07:30
Europe/Amsterdam

Ny park i Friesland: Landal Elfstedenhart

Landal GreenParks udvider med en ny feriepark i Friesland, regionen der er kendt for den storslåede natur, de vide udsigter, vand og ro. Med karakteristiske byer, pittoreske landsbyer og historiske traditioner. Landal Elfstedenhart ligger i trekantsområdet Bolsward, Harlingen og Makkum. Her opføres 59 luksusferieboliger, der er bæredygtigt bygget på store parceller. Salget af ferieboligerne starter inden længe.

Landal Elfstedenhart får tre forskellige boligtyper, som alle opkaldes efter tidligere vindere af skøjtekonkurrencen Elfstedentocht. Type Angenent udføres til henholdsvis 4 eller 2 personer og er på gulvniveau. Type Paping egner sig til 6 personer, og type Van Benthem udføres til 12 eller 10 personer i luksus- og komfortvarianter. Tillige er alle ferieboliger velegnede til mennesker med nedsat mobilitet. Ferieboligerne på Elfstedenhart, der bygges efter cirkulær metode, bliver opført uden gas og udstyret med en varmepumpe. Luksustyperne har en egen sauna, en overdækket terrasse med terrassevarmer og en ‘All Season BBQ’. Næsten alle ferieboliger ligger ned til vandet og har en egen bådebro.

I den centrale bygning kommer der reception og diverse legerum - bl.a. et ‘Playstation Room’. Denne bygnings tag bliver udstyret med solcellepaneler til de bæredygtige installationer. Ved færdiggørelsen vil parken være Green Key-certificeret.

Storslået natur

Landal Elfstedenhart er omringet af en park og grænser op til skoven, Fliesterbos (Natuurmonumenten), og det prisbelønnede friluftsbad, Mounewetter. Fra Landal Elfstedenhart kan man skøjte, cykle eller vandre en del af ruten af Elfstedentocht. Landskabet veksler fra vide udsigter til historiske byer og landsbyer. De mange søer, netværket af floder og kanaler samt Vadehavet byder på masser af muligheder for vandaktiviteter og sejlads. Friesland er et paradis for cyklister, vandrere og naturelskere.

“En flot udvidelse af vores tilbud i et pragtfuldt område. Hermed kan vi gøre mange gæster glade. Fra ferieboligen vil gæsterne kunne gå direkte ud i naturen. Det er en interessant mulighed i Holland for investorer, og vi glæder os til at kunne byde de første gæster velkommen,” udtaler Dirk Anbeek, administrerende direktør for Landal GreenParks.