Leidschendam,
18
Februar
2018
|
20:48
Europe/Amsterdam

Platinum Equity bliver den nye ejer af Landal GreenParks

Oversigt

Leidschendam, 15. februar 2018 – Landal GreenParks får ny ejer. Moderselskabet Wyndham Worldwide nåede i dag frem til en aftale med Platinum Equity om overtagelsen af hele den Europæiske division, som ud over Landal GreenParks også inkluderer brands såsom Novasol, Hoseasons, cottages.com og James Villa Holidays. Platinum er et amerikansk investeringsfond, der har interesser i diverse virksomheder. Vi forventer at transaktionen med Wyndham vil blive fuldført i det andet kvartal af 2018

Wyndham Worldwide annoncerede i august 2017, at de ville splitte i to separate virksomheder. Derfor undersøgte man strategiske muligheder for en overtagelse af den europæiske division. Bestyrelsen og ledelsesteamet i Landal GreenParks har i de seneste måneder været intensivt involveret i at bestemme den bedste vej fremad sammen med Wyndham. Startpunktet i hver diskussion og under informationsudvekslingen var at sætte Landal GreenParks i optimal stilling til videre at udvikle vores virksomhed.

"Platinum tilføjer en række glimrende brands til sin virksomhedsportefølje med Landal GreenParks og de øvrige virksomheder i den europæiske division af Wyndham. Vores brands styrke, den store fokus på vores gæster og vores strategiske planer var betydningsfulde grunde til at Platinum ønskede at overtage Landal," sagde Thomas Heerkens, administrerende direktør hos Landal GreenParks.

Om Landal GreenParks

Landal GreenParks er en ledende udbyder inden for forvaltning, administration og leje af ferieparker og driver 86 parker i Holland, Belgien, Tyskland, Danmark, Storbritannien, Østrig, Schweiz, Tjekkiet og Ungarn, med samlet set næsten 15.000 ferieboliger og 1.350 campingpladser.

Hvert år vælger 2,8 millioner gæster Landal GreenParks, og tilbringer 14 millioner nætter der. 3.000 medarbejdere arbejder i parkerne og ved de forskellige kontorsteder. En aktiv bæredygtighedspolitik betyder at alle parker har et "Green Key"-certifikat. Landal GreenParks er en del af Wyndham Destination Network