04
December
2018
|
15:43
Europe/Amsterdam

Vintersportssæsonen starter med en ny park i Østrig: Landal Resort Maria Alm

Leidschendam, 13. september 2018 - Landal GreenParks åbner den syvende feriepark i Østrig d. 15. december: Landal Resort Maria Alm i Salzburgerland. Den nyeste feriepark ligger midt i skisportsområdet Hochkönig og er en del af Ski Amadé, et af de største skisportsområder i Europa. Dermed kommer antallet af skidestinationer fra Landal Ski Life op på tolv.

Landal Ski Life tilbyder de smukkeste vintersportsferieboliger i Østrig, Schweiz, Tyskland og Tjekkiet, hovedsageligt direkte på pisterne. De tolv parker ligger i snesikre områder og tilbyder alle faciliteter til at gøre vintersportsferien til en fantastisk tid for både unge og ældre, fra nybegyndere til erfarne vintersportsentusiaster, vovehalse og komfortsøgende. Næsten alle ferieparker tilbyder et varieret Fun & Entertainment-program for unge og ældre. Deltag i en fakkeltur eller kom bag kulisserne på bjergliften hos Landal Hochmontafon. Tag på kælketur på familiebanen hos Landal Rehrenberg, eller tag på tur med snescooteren, hesteslæden eller bjergtoget.

”Landal Ski Life tilbyder en uforglemmelig vintersportsoplevelse for alle, der elsker at nyde naturen om vinteren. Efter en dag med udendørsaktiviteter i skisportsområderne, kan du slappe velfortjent af i saunaen eller nyde en lækker middag i vores restauranter. Børn får fantastiske oplevelser på børneøen Bollo Club eller i swimmingpoolen. Med Landal Ski Life tilbyder vi en komplet vintersportsferie,” siger Erik van Essen, kommerciel direktør for Landal GreenParks.

Landal Resort Maria Alm

Det nye Landal Resort Maria Alm ligger i den idylliske ferieby Maria Alm, hvor skiliften afgår til skisportsområdet Hochkönig, en del af Ski Amadé. Med blot et liftkort får man adgang til 760 km pister. Dette smukke og rolige område af parken er også et populært feriemål uden for vintersportssæsonen. Ferieresortet råder over 113 luksuslejligheder fordelt på 10 chalet-bygninger. Lejlighederne kan allerede bookes til ankomster fra d. 15. december 2018.

Renoveringer og udvidelser

Landal Katschberg har gennemgået en større renovering, hvor alle 72 chalet-lejligheder er blevet udstyret med nyt interiør, en investering på 1,6 millioner euro.

Gode nyheder til vintersportsgæsterne hos Landal Katschberg er, at 2-personers stoleliften i St. Margarethen er udskiftet med en helt ny 8-personers gondol, så du nu kan komme hurtigere og mere komfortabelt op til pisterne. Den nye lift kommer i brug den første dag af vintersæsonen 2018/2019. Silverjet 1-gondolen er forbundet med den eksisterende anden del af skisportsområdet.

Hos Landal Bad Kleinkirchheim er bygningerne også blevet fornyet med nye gulvtæpper og sofaer i alle lejlighederne.

Gode udsigter for vintersportsreservationer

I øjeblikket løber antallet af reservationer for vinteren op i forhold til sidste år, hvilket gælder for hele perioden fra november til april. Tendensen er, at nytårsaften er mere populær end juleugen, og det fortsætter i år. Forårsferien bliver mere gunstig, da den spredes over tre uger i 2019 i stedet for de to uger, vi havde i år, der hurtigt blev fuldt booket. På den anden side falder påsken to uger senere i 2019, hvorved sikkerheden for sne er lavere, og nogle skilifte allerede er lukket.

Erik van Essen: “Alle lande viser en stigning i antallet af gæster med reservationer fra England, Ungarn, Belgien og Tyskland, sammen med dem fra Holland, der gør det rigtigt godt. Antallet af gæster fra Danmark og Slovenien er endda fordoblet i forhold til sidste år.”

www.landalskilife.dk kan du finde alle informationer om Landal GreenParks tolv vinterdestinationer.