Leidschendam The Netherlands,
07
Marts
2019
|
16:30
Europe/Amsterdam

Awaze - det nye navn for Europas førende feriebolig- og ferieparkvirksomhed

I dag er Awaze blevet afsløret som det nye virksomhedsnavn for Europas førende feriebolig- og ferieparkvirksomhed, der omfatter brands som cottages.com, Hoseasons, James Villa Holidays, Landal GreenParks og Novasol.

”Vores koncern har fuldt fokus på at udnytte sin størrelse og ekspertise til at tilbyde samarbejdspartnere, gæster og medarbejdere fantastiske ferieoplevelser”, siger Henrik Kjellberg, CEO for Awaze.

Han tilføjer også: “Awaze-porteføljen omfatter fantastiske brands, men oprettelsen af en ny virksomhedsidentitet og et nyt ledelsesteam vil gøre os i stand til at udveksle viden, vokse i et hurtigere tempo og udvikle teknologiske løsninger, der omfatter hele koncernen. Der er et stort marked for korte ferier, hvor gæsterne selv sørger for spisning og lignende, og vi har en særdeles god placering i denne efterspørgsel.”

Henrik Kjellberg står i spidsen for Awazes ledelsesteam, som har base i London. Teamet omfatter også Group CTO, Álvaro de Nicolas, og Group CFO, Liliana Solomon. De har i fællesskab udviklet en koncernstrategi med fem punkter, som har fokus på at opbygge virksomhedens brands, indføre teknologi i verdensklasse, samarbejde på tværs af brands, udvikling af en fantastisk teamkultur i hele koncernen og slutteligt udvikling af virksomhedens produktsortiment gennem virksomhedsopkøb og organisk vækst.

Awaze-koncernens brands har en bruttoomsætning på mere end 1,8 milliarder EUR, giver husly til mere end otte millioner feriegæster hvert år og har mere end 110.000 overnatningssteder i 36 lande. Kjellberg siger, at virksomhedens paneuropæiske omfang er vigtigt, men Awaze og virksomhedens brands vil altid være relevante på lokalt plan for ejere og lokalsamfund i de områder, hvor virksomheden opererer.

Han siger: “Ingen anden ferieboligvirksomhed tilbyder vores miks af international rækkevidde og lokalt forankret viden, ekspertise og støtte. Ejerne ønsker den samme personlige tilgang, uanset om de befinder sig i Kroatien, Cornwall eller København – og det er derfor, vi altid tilstræber at tilbyde ægte lokal støtte ved siden af vores centrale koncernstruktur.”

De brands, der indgår i Awaze-porteføljen, var tidligere ejet af Wyndham Worldwide, før de blev solgt til Platinum Equity i maj 2018. Få flere oplysninger om Awaze på www.awaze.com

- Ends -

Note til redaktører

Awaze er Europas førende feriebolig- og ferieparkvirksomhed. Virksomheden omfatter specialiserede brands, hvor gæsterne selv står for maden, herunder cottages.com, Hoseasons, James Villa Holidays, Landal GreenParks og Novasol. Virksomheden tilbyder fantastiske ferieoplevelser til mere end otte millioner gæster hver år og har mere end 110.000 ferieboliger i 36 lande. www.awaze.com

Awaze - ledelsesteam

Henrik Kjellberg, Group CEO

Henrik leder Awaze med støtte fra de enkelte Brand Directors og virksomhedens ledelsesteam. Før Henrik kom til Awaze, var han en del af det globale ledelsesteam hos Expedia Inc., hvor han bestred en række poster i London, Beijing, Hong Kong og San Francisco. Henrik har stor erfaring med at skabe vækst i globale virksomheder og teams, har en stærk passion for at rejse og nyder friluftslivet. Han er oprindeligt fra Sverige og har en mastergrad i økonomi fra Handelshögskolan i Stockholm.

Álvaro de Nicolas, Group CTO

Álvaro leder teknologi- og produktteamet i Awaze, som skal udvikle Awaze-platformen og få den til at vokse. Før han kom til Awaze, stod han i spidsen for en digital transformation af verdens største »bed bank«, Hotelbeds Group – et projekt, der gjorde det muligt for virksomheden at fordoble sin størrelse ved at udvikle nye produkter med data og teknologi i centrum. Han har også arbejdet hos BT Sport med dækningen af London 2012 og har haft flere ledende stillinger i Havas Media and Accenture. Álvaro har en Global Executive mastergrad fra IESE og en grad i Telecommunications Engineering.

Liliana Solomon, Group CF0Liliana leder koncernens centrale finans- og M&A-funktioner. Hun har mere end 20 års erfaring fra telekommunikations- og teknologibranchen og har tidligere haft ledende stillinger hos anerkendte virksomheder, herunder Vodafone, Cable & Wireless og Deutsche Telekom, samt privatejede virksomheder. Liliana har en mastergrad fra INSEAD og en doktorgrad i fysik. Hun taler flydende engelsk, tysk, fransk og rumænsk. Desuden er hun en ivrig tennisspiller og har spillet på det rumænske juniorlandshold.