Den Haag, The Netherlands,
16
Oktober
2023
|
16:37
Europe/Amsterdam

Roompot og Landal GreenParks styrker sin ledelse og sin bestyrelse

Roompot og Landal GreenParks annoncerer i dag en styrkelse af sin ledelse og bestyrelse med Mikael Andersson som Chief Commercial Officer, Jeroen Mol som Chief Operating Officer og Dirk Anbeek som formand for bestyrelsen.

Da Roompot og Landal GreenParks fusionerede i juni i år, annoncerede de en fælles ledelsesstruktur med ledelsesmedlemmer fra begge brands.

Virksomheden er glad for at kunne meddele, at Mikael Andersson vil indtræde i den ledige stilling som Chief Commercial Officer (CCO). Andersson bidrager med sine enestående erfaringer fra kommercielle roller i nogle af de største og mest succesrige oplevelses- og fritidsvirksomheder i Europa, såsom Landal GreenParks, NH Hotels og Expedia. Han har en enestående track record, hvad angår opnåelse af en rekordhøj omsætningsvækst, best-in-class udbyttestyring samt effektive markedsføringsresultater.

Som svar på bestyrelsens anmodning har Jeroen Mol besluttet at fortsætte som Chief Operations Officer (COO) for Roompot og Landal GreenParks. Jeroen har været med til at gennemføre fusionen mellem Roompot og Landal GreenParks. Han arbejdede mere end ti år hos Landal GreenParks, hvor han stod for en totalrenovering af alle parkerne. Jeroen var medvirkende til, at Landal GreenParks blev anerkendt som "det mest bæredygtige brand" i branchen i Holland fire år i træk og opnåede rekordhøje NPS-scorer blandt gæsterne. Han vil fortsat bidrage med sin ekspertise og sit lederskab for de mere end 25 millioner gæster, 300 parker og deres husejere i Roompot og Landal GreenParks.

Sammen med styrkelsen af ledelsesteamet meddeler virksomheden også, at Dirk Anbeek bliver formand for bestyrelsen. Dirk stod for den vellykkede udskillelse af Landal fra Awaze/Wyndham og accelerationen af væksten under covid-19 indtil fusionen med Roompot. Inden da var han involveret i Wereldhave og havde forskellige roller hos Ahold. Ud over at bestride formandsposten vil Dirk være det primære kontaktpunkt for medlemmerne af ledelsesteamet. Anbeek vil især føre tilsyn med etableringen af en tæt integreret organisation og udnævnelsen af en CEO.

Dirk Anbeek, formand for bestyrelsen, siger: "Jeg er glad og stolt over at påtage mig rollen som bestyrelsesformand for Roompot og Landal GreenParks – markedslederen i Europa. I vores 300 ferieparker giver vi hvert år mere end 25 millioner gæster en helt særlig oplevelse. Det er alle vores medarbejdere stolte over, og jeg især glad for at kunne dele denne stolthed og arbejde sammen med jer om at opnå vores vækstambitioner."

Daan Knottenbelt, formand for Benelux hos KKR, siger: " Roompot og Landal GreenParks har indledt en bemærkelsesværdig vækstrejse sammen, og vi er meget begejstrede over at kunne udpege et best-in-class ledelsesteam med en enestående og succesrig track-record inden for fritids- og oplevelsesindustrien. Vi er overbeviste om, at vi under Dirks nye ledelse vil være i stand til at accelerere integrationen af de to virksomheder, fremme den internationale ekspansion og styrke vores tjenester og tilbud endnu mere over for det mest værdifulde aktiv, vi har, nemlig vores gæster."