17
Februar
2020
|
08:59
Europe/Amsterdam

Fra konferencepark til feriepark: Landal GreenParks overtager Sund og Skov Konference- og Feriecenter

Europas største ferieparkkæde Landal GreenParks har netop indgået aftale om overtagelse af driften og formidlingen af Sund og Skov Konference- og Feriecenter. Hermed udvider kæden med sin sjette feriepark i Danmark og den første på Fyn.

Efter to succesfulde år i Danmark er den internationale feriepark-koncern Landal GreenParks klar til at tilføje endnu en feriedestination til Landal-familien. Udvidelsen sker ved overtagelse af den fynske konferencepark Sund og Skov Konference- og Feriecenter, der inden sommeren vil overgå til navnet Landal Middelfart. Parken bliver den sjette danske i rækken og den første øst for Lillebælt.

”Tilføjelsen af Sund og Skov til vores portefølje er helt i tråd med vores ambitioner om yderligere ekspansion i Danmark. Den store strategiske satsning bliver uden tvivl skiftet fra konferencepark til feriepark, men vi ser det som en både langsigtet og holdbar løsning i overensstemmelse med efterspørgslen i markedet. Vi glæder os over at ekspandere længere østover, som det fortsat er planen, samt til at kunne tilbyde nye muligheder og aktiviteter til vores gæster ved åbningen af en ny Landal-park,” siger Søren Sandberg, adm. direktør i Landal GreenParks i Danmark.

Sund og Skov Konference- og Feriecenter ligger i Middelfart i naturrige omgivelser ned til Lillebælt og rummer 126 feriehuse, der fortsat vil være privatejede, mens selve feriecenteret og driften af parken overtages af Landal GreenParks. I de kommende år vil Landal GreenParks investere i en opgradering af parken, så faciliteter og aktivitetsudbud lever op til kædens internationale niveau. Med opgraderingen vil parken inden sommeren overgå til at blive markedsført som Landal Middelfart.

I ét med naturen

Med 90 ferieparker fordelt over ni forskellige lande er Landal GreenParks den største kæde af ferieparker i Europa. I januar 2018 overtog kæden ferieparkerne Grønhøj Strand, Ebeltoft, Rønbjerg, Seawest og Søhøjlandet, der tidligere udgjorde Dayz Resort. Siden har Landal GreenParks investeret over 25 millioner i udviklingen af parkerne i form af bæredygtige faciliteter og indendørs- og udendørsaktiviteter for børn i alle aldre. Fælles for alle parkerne er beliggenheden i grønne og naturskønne omgivelser, hvorfor valget blandt andet faldt på Sund og Skov Konference- og Feriecenter, der ligesom sine nye søskende-parker befinder sig i rolige, naturlige omgivelser.

”I Landal GreenParks er naturen en integreret del af ferieoplevelsen. Det glæder os at mærke, hvordan det danske marked virkelig har købt ind på konceptet med grønne omgivelser og aktiviteter i naturen. På kun to år er vi vækstet med 22 % i bookinger i gennemsnit i Danmark, hvorfor en udvikling af vores kapacitet falder helt naturligt,” siger Søren Sandberg, adm. direktør i Landal GreenParks i Danmark.

Om Landal GreenParks:

Landal GreenParks er Europas største ferieparkkæde og driver i alt 90 parker og 15.000 ferieboliger fordelt over ni europæiske lande. I Danmark tæller kæden ferieparkerne Søhøjlandet, Rønbjerg, Seawest, Grønhøj Strand og Ebeltoft. De fem parker er unikke og adskiller sig fra hinanden i faciliteter og oplevelser. Fælles for parkerne er, at de byder på badeland, varmt værtskab og masser af aktiviteter i naturen. Blandt kerneværdierne er ønsket om at give gæsterne en uforglemmelig ferie i grønne rammer, og for hele kæden gælder et stramt fokus på bæredygtighed. Ambitionen er, at Landal GreenParks inden 2030 er CO2-neutral. 95 procent af kædens parker er i dag grønstemplet af den internationale turismebranches førende miljøorganisation, Green Key.

For yderligere information kontakt venligst Salg- og Marketing Manager hos Landal GreenParks Danmark, Kent Lodberg, på telefon +45 30 45 82 88 eller på mail kent.lodberg@landal.com