Den Haag The Netherlands,
06
Juni
2020
|
08:23
Europe/Amsterdam

Landal Adventure Game: ny app hvor børnene kan bygge en digital træhus i ferien

Landal GreenParks har udviklet et digitalt spil, hvor børn i alderen fra 8 til 12 år sammen med deres forældre bliver udfordret på en digital udforskningstur i og omkring parken. På turen i den frie natur indsamles ‘materialer’, så man selv kan udtænke og bygge et digital træhus Slutresultatet kan ses i Augmented Reality*. Den innovative Landal Adventure-app kan gratis downloades fra den 6. juni i de velkendte app-butikker til iOS og Android. Appen fungerer på de mere end 90 parker hos Landal GreenParks og er tilgængelig på fem sprog. Der er også en Hof van Saksen Adventure-app.

Det nye spil er en digital oplevelse for en specifik målgruppe (8-12 år) og passer til gruppens erfaringsverden. Appen stimulerer børn via skærmen til at gå ud og opdage, hvad grønt kan gøre. “Ved hjælp af et kort i appen leder børnene efter såkaldte mysteriebokse, der er gemt ude i naturen på Landals parker. Disse digitale kasser indeholder materialer, såsom træ og sten, som de kan bruge i spillet til at bygge et træhus med. Og ikke nok med det, børnene kan også se deres værk i augmented reality ved hjælp af deres kamera. Dette træhus kan, afhængigt af på hvilken park spillet spilles, også være en strandhytte, bjerghytte eller vandvilla. Appen indeholder forskellige landskaber til alle parker: skove, vand, strand eller bjerge. På den måde kan du på de forskellige parker også bygge forskellige hytter. Efter opholdet kan børnene bygge videre på deres træhus i appen, så de kan skabe de flotteste værker. De digitale kreationer kan deles på de sociale medier, hvorved deltagerne er med i kapløbet om et ophold i et rigtig træhus på Landal GreenParks.

Landal Adventure er udviklet i samarbejde med det digitale bureau "&samhoud creative tech" og er en kombination af en digital oplevelse og fysiske omgivelser, som kan sammenlignes med Pokémon Go og Minecraft. På Landal GreenParks' parker fås en bog, hvor børnene kan finde en oversigt over alle materialer, eksempler på forskellige seje træhuse, en unik gylden mysterieboks med eksempelvis diskogulv, gameroom, ismaskine, airhockeybord og trommesæt, så de også efter deres ophold på Landal kan bygge videre på træhuset

Vi søger hele tiden efter fornyelser, så vi kan tilbyde vores gæster en overraskende oplevelse og ferie. Landal Adventure er her et rigtig godt eksempel. Dette unikke spil passer godt til vores budskab ‘opdag hvad grønt kan gøre’. Børn skal ud og lege i naturen for at kunne indsamle byggestenene til deres digitale træhus. Det bedste fra to verdener, som forældrene også vil nyde godt af. Spillet passer fortræffeligt i et samfund med social afstand, som vi i øjeblikket oplever det, ,” udtaler Jeroen Mol, driftsdirektør hos Landal GreenParks.

Yderligere oplysninger om det innovative AR-spil finder du på http://www.landal.dk/landaladventure og på http://www.hofvansaksen.dk/adventure.

Download her appen via Google Play og AppStore.