12
Maj
2021
|
09:15
Europe/Amsterdam

Landal GreenParks bygger 75 nye ferieboliger i Nordjylland

Projektsalg af ferieboliger på Landal Rønbjerg

Landal Rønbjerg oplever en stor efterspørgsel på feriehuse i Danmark. Derfor bygger ferieparken nu 75 nye ferieboliger, der skal sælges til private boligejere og lejes ud til gæster af Landal GreenParks. For interesserede købere afholder Landal Rønbjerg et Åbent Hus den 22. og 23. maj og igen den 5. og 6. juni. De første af de nye ferieboliger vil stå klar i maj 2022.

Danskerne har i højere grad opdaget glæden ved at komme væk fra storbyen og ud i naturen gennem det seneste år. Det ses især på sommerhussalget, der fortsat er stigende. I 2020 gik ferieboligerne i Danmark som varmt brød, og samlet set steg sommerhussalget 55 procent* i forhold til 2019.

Ferieparkkæden Landal GreenParks mærker også den store efterspørgsel på ferieboliger i Danmark. Landal GreenParks, der udlejer private boligejeres feriehuse i deres syv danske ferieparker, oplevede i 2020 en stigning i bookinger på 49,7 procent for sommerferien sammenlignet med 2019. I år er efterspørgslen igen høj, og man forventer, at tendensen fortsætter, hvorfor ferieparkkæden nu udvider med 75 nye ferieboliger på Landal Rønbjerg i Nordjylland, der løbende vil stå klar fra maj 2022.

Nedlukningen af landet og de massive rejserestriktioner i forbindelse med Covid-19 har fået mange til at købe og leje sommerhuse i Danmark, så familien har et fristed, hvor man kan slappe af sammen. Dertil oplever vi en stigende efterspørgsel på bedre og mere rummelige ferieboliger samt flere valgmuligheder af boligtype, når man skal på ferie. Det gælder både købere og feriegæster, der lejer, og den efterspørgsel vil vi selvfølgelig gerne imødekomme. Derfor bygger vi nu 75 splinternye feriehuse, der ligger naturskønt i Rønbjerg,” siger Kent Lodberg, Salg- og Marketing Manager hos Landal GreenParks i Danmark.

Landal Rønbjerg ligger ud til Limfjorden i Nordjylland, og ferieparken rummer i dag 205 ferieboliger. De 75 nye ferieboliger er arkitekttegnet af Bayarch, hvor syv forskellige boligtyper opføres med størrelser fra 4-personers huse og helt op til 14-personers huse. Boligerne inddeles i tre forskellige kategorier: ’Comfort’, ’Luksus’ og ’Luksus Wellness Plus’.

Gældende for alle husene er, at der lægges vægt på, at de er komfortable og rummelige. Derudover har de 17 boliger i ’Luksus Wellness Plus’-kategorien udendørsspa og -sauna.

Åbent Hus i maj for boligkøbere

Projektsalget på Landal Rønbjerg er allerede så langt, at de første ferieboliger sættes til salg i maj 2021. Derfor er der Åbent Hus fra klokken 12-15 den 22. og 23. maj og igen den 5. og 6. juni hos Landal Rønbjerg på adressen Livøvej 80 i Ranum, hvor interesserede købere kan få mere information om de kommende ferieboliger og se salgsmaterialet.

Ferieboligerne bygges over to etaper. Første etape består af 38 boliger. De 14 første ferieboliger vil stå klar i maj 2022, de næste 14 i august 2022 og de sidste huse i første etape vil stå færdige i oktober 2022. Hvis alle 75 boliger sælges, vil de sidste feriehuse i anden etape stå klar i november 2022.

Alle ferieboliger sælges til private ejere og lejes ud gennem Landal GreenParks.

Læs mere om projektsalget på Landal Rønbjerg her: https://www.feriehuse-ronbjerg.dk/.

*Kilde Boligsiden