07
Marts
2019
|
09:35
Europe/Amsterdam

Landal GreenParks får en ny park i Gelderland: Landal De Vlinderhoeve

Landal GreenParks får en ny park i et af Hollands smukkeste områder. Landal De Vlinderhoeve ligger i et skovrigt område i Lochem kommune i provinsen Gelderland, i nærheden af hansestæderne Deventer og Zutphen. Ro, plads og natur løber som en ‘grøn tråd’ gennem den nye feriepark, der slår dørene op for de første gæster dette forår.

 

Landal De Vlinderhoeve er en feriepark i udvikling og består på nuværende tidspunkt af ca. 58 4-personers luksusbungalower i forskellige udformninger og en reception. Når Landal De Vlinderhoeve står færdig, vil den omfatte ca. 150 bungalower og centrale faciliteter med indendørs swimmingpool, restaurant og indendørs spillehal.

Parken vil have adgang til eventyrgolf, og der vil også blive tilføjet forskellige typer boliger.

Landal De Vlinderhoeve ligger i Kring van Dorth (Lochem kommune) nær byen Gorssel i grønne omgivelser, der egner sig perfekt til vandre-, cykel- og mountainbike-ture. I umiddelbar nærhed af parken er der masser at lave: museer, natur, markeder eller shopping. Derudover er der flere smukke slotte og herregårde i regionen, som bestemt er et besøg værd. Museum MORE i Gorssel er det største museum i Holland for hollandsk moderne realisme. Hvis gæsterne ønsker sig en dag med afslapning, kan de besøge det nærliggende Thermen Bussloo, som er et af de mest eksklusive sauna-, skønheds- og wellness-resorter i Holland

“Med Landal De Vlinderhoeve tilbyder vi vores gæster en ægte naturskøn oplevelse i et af de smukkeste områder af landet. Beliggenheden og udstrålingen passer perfekt til Landal. Der bliver arbejdet hårdt på at forberede parken til de første gæsters ankomst d. 26. april”, siger Erik van Essen, kommerciel direktør for Landal GreenParks.