14
November
2019
|
09:50
Europe/Amsterdam

Landal GreenParks og Plant et Træ indgår flerårigt samarbejde

Landsorganisationen Plant et Træ indgår nu i et samarbejde med ferieparkkæden, Landal GreenParks, hvor der henover en årrække tages forskellige initiativer med det formål at plante flere træer i Danmark og fremme interessen for læring om natur og miljø.

 

Træplantning for hver feriebooking

Landal GreenParks ønsker at give danske familier en naturlig, aktiv og lærerig udeoplevelse. Netop derfor kan besøgende i Landals danske parker i de kommende år se frem til Plant et Træs træplantning- og læringsaktiviteter.

Som en central del af samarbejdet imellem Plant et Træ og Landal GreenParks’ bliver der plantet et træ for hver direkte feriebooking i deres danske parker. Træplantning skaber interesse og nysgerrighed for naturen, hvilket danner grobund for forståelse og respekt for miljøet og klimaet.

Sammen vil de to organisationer arbejde for at udvide skovene og sprede budskabet om vigtigheden af at beskytte naturen – blandt andet gennem læring og leg.

 

Leg og læring om naturen – i naturen

Foruden plantning af træer skal aftalen også stimulere besøgende familiers muligheder for at lære om naturen sammen. Spændende naturoplevelser skaber engagement og indlevelse samt er med til at fremme nysgerrigheden over for dyr og planteliv. Denne interesse håber de to organisationer i fællesskab at kunne vække blandt de flere end 50.000 danske børn, der besøger Landals parker hvert år.

”Vi har sagt ja tak til Landal GreenParks’ henvendelse og glæder os utroligt meget til at virkeliggøre de skønne grønne tiltag sammen i mange år fremover. Netop den lange aftalehorisont gør, at vi kan skabe og færdigudvikle ideer, som længe er vokset frem, og vi kan gøre en større forskel på langt sigt. Kimen til dette samarbejde er Plant et Træs læringsarbejde igennem 31 år. Med mere end 1,5 millioner træer plantet sammen med endnu flere børn i danske børneinstitutioner og skoler ved vi, hvor meget det betyder”, siger Landsformand for Plant et Træ, Jens Døssing.

Fra Landal GreenParks’ side er der også stor begejstring for samarbejdet og de muligheder, det bringer med sig:

”Vi er gået ind i projektet, fordi det går godt i spænd med vores mål om at give danskerne naturlige ferieoplevelser med aktiv læring. Plant et Træ udfører et kæmpe arbejde for at gøre Danmark grønnere og give børn en masse viden om naturen på en spændende og engagerende måde. Netop dette håber vi at kunne give videre til vores gæster, så de kan få spændende og lærerige oplevelser i naturen”, siger Manager Sales & Marketing ved Landal GreenParks, Kent Lodberg.

Samarbejdet mellem Plant et Træ og Landal GreenParks starter med øjeblikkelig virkning og vil i de kommende år resultere i plantningen af mange nye træer og gode, læringsrige naturoplevelser for danske familier.

 

For yderligere information kontakt venligst:

Kent Lodberg, Manager Sales & Marketing, Landal GreenParks, kent.lodberg@landal.com, 3045 8288

Jens Døssing, Landsformand, Plant et Træ, jens.doessing@plant-et-trae.dk, 8614 2222

 

Billedtekst: Jens Døssing og Kent Lodberg fra hhv. Plant et Træ og Landal GreenParks giver hånd som startskud på deres nye samarbejde. Her ses de på ferieparken Landal Seawest, hvor de viser noget af det læringsmateriale frem, der skal indgå som central del i samarbejdet.