25
Januar
2019
|
09:08
Europe/Amsterdam

Landal Seawest åbner ny naturrestaurant

Ferieparken Landal Seawest har fået en grøn makeover og er nu klar til at byde feriegæster velkommen i nyt, bæredygtigt brasserie forankret i regionens natur og råvarer. Også hovedbygningen har fået et grønt løft.

I flere måneder har tilblivelsen af et grønnere Landal Seawest simret i ferieparkens restaurant og hovedbygning. Nu er den vestjyske familiedestination endelig klar til at byde sine gæster til bords i sit helt nye brasserie, hvor naturen, regionale råvarer og bæredygtighed er hovedingredienser.

Det grønne restaurantkoncept blev lanceret sidste år, da Landal Søhøjlandet var den første af de fem danske Landal-parker til at slå dørene op til en regionalt forankret, miljøvenlig linje. Nu følger Landal Seawest trop, og helt i tråd med kædens grønne DNA tager brasseriet afsæt i den omkringliggende natur, der har hav og hede som bærende elementer.

”I Landal GreenParks har vi stort fokus på bæredygtighed og på at integrere naturen i ferieoplevelsen. Det afspejler sig i alt fra vores outdoor-aktiviteter og materialevalg til miljøvenlige processer og energibesparing i parkerne. For os er det et naturligt skridt på den grønne vej, at det også gælder spiseoplevelsen. Vi tilbyder ferie midt i naturen, og derfor passer vi godt på den. Også når vi spiser,” siger Kent Lodberg, Sales & Marketing Manager hos Landal GreenParks i Danmark.

Det grønne brasserie i Landal Seawest er en a la carte restaurant med retter af regionale råvarer. Minimum 30 procent af menuen er økologisk, og måltiderne bliver tilberedt under bæredygtige processer. Desuden er der fokus på dyrevelfærd og på et minimum af madspild.

Selve indretningen i det nye brasserie bærer præg af parkens naturlige omgivelser, der i form af møbler og udsmykning er flyttet med ind i restauranten. Borde, stole og lamper er fremstillet af naturlige materialer, væggene skummer af Vesterhav, og keder man sig lidt over traditionelle møbler, er det også muligt at indtage middagen i en af de mange trægynger, der hænger ved flere af bordene i brasseriet.

Også i ferieparkens hovedbygning er der sket grønne forandringer. I atriumgården, som er navnet på indendørsarealet foran brasseriet, vandlandet og de øvrige indoor-aktiviteter, har naturen nemlig også meldt sin ankomst i form af ny indretning og frodige dekorationer på væggene.

Landal Seawest markerer officielt den grønne makeover ved et åbningsevent den 3. februar klokken 12.00. Her er der blandt andet mulighed for at hoppe ombord i brasseriets menu, bage snobrød over bål eller tage en tur i det tropiske badeland.

Læs mere om Landal Seawest her.