Den Haag The Netherlands,
23
September
2021
|
14:54
Europe/Amsterdam

Med Landal Berger Duinen åbner Landal GreenParks feriepark nummer 100

På alle årstider valg mellem 100 feriedestinationer i 9 lande

Med åbningen af Landal Berger Duinen, Landal GreenParks’ nyeste feriepark beliggende ved kysten mellem landsbyerne Bergen og Schoorl i provinsen Noord-Holland, har Landal GreenParks fået feriepark nummer 100. Hvad der engang startede med ferieparken Rabbit Hill ved byen Nieuw Milligen (i Veluwe-området), lagde grunden til det senere Landal GreenParks, som nu har udviklet sig til at være en international udlejningsorganisation af ferieparker med destinationer i 9 lande i Europa.

Ferieudbyderen er internationalt førende inden for ledelse, drift og eksklusiv udlejning af ferieparker. I løbet af årene har Landal GreenParks opbygget stor erfaring og ekspertise med hensyn til design og anlæggelse af ferieparker, ferieboliger, bekvemmeligheder og faciliteter. I orienteringsfasen blandt grundejere, projektudviklere og investorer er Landal en fremragende partner i ind- og udland. Landal tilbyder gæster et bredt udvalg af muligheder for ferieophold af høj kvalitet, beliggende i den smukkeste natur og med mange forskellige typer af ferieboliger, lige fra Nordsøkysten til de danske strande, og fra skov- og hedeområder til Alperne eller det nye landområde Marker Wadden.

Meget stolte

“Vi er meget stolte af i dag at kunne åbne feriepark nummer 100. Landal GreenParks har udviklet sig til at være en vigtig aktør inden for gæstfrihed og bæredygtighed. Hermed bekræfter vi også vores førende position på feriemarkedet. Og selvom udvalget er stort, stopper vi selvfølgelig ikke ved nummer hundrede. I øjeblikket fortsætter vi den hurtige vækst, og flere ferieparker er under udvikling, varierende fra ansøgning om tilladelse til næsten færdiggørelse,” udtaler Dirk Anbeek, administrerende direktør hos Landal GreenParks. “Covid-19 har skabt stor efterspørgsel på ferieboliger blandt både gæster og investorer. Tendensen med ferieophold i nærheden med ro og plads vil i de kommende år øges yderligere, og der er flotte projekter på vej til denne målgruppe. Vi befinder os i starten af en ny fase, hvor vi efter opnået tilladelse, i fællesskab med Roompot, vil efterstræbe yderligere international ekspansion.”

Projekter af høj kvalitet

Kopare, som har udviklet Landal Berger Duinen, har allerede i mange år været en vigtig partner som den foretrukne udvikler af ferieparker for Landal GreenParks i Holland og i udlandet. Direktør Klaas Odink fra Kopare: “Vi garanterer, at projekterne er af høj kvalitet, og vi har i mange år bygget flotte ferieboliger for Landal GreenParks.’ Klaas Odink havde bl.a. det endelige ansvar for opførelsen af den særlige Landal Esonstad ved søen Lauwersmeer, udvidelserne på eksisterende Landal-parker som fx de bæredygtige ferieboliger og et unikt træhus på Landal Miggelenberg, samt den bæredygtige makeover til nye energineutrale ferieboliger på Landal Mont Royal. I 2022, ca. 2 kilometer herfra, Landal Résidence Berger Duinen, som er en mindre park med 15 luksuriøse ferieboliger på store grunde, tæt på centrum i landsbyen Schoorl. Og der er også nye tiltag i støbeskeen i Belgien og Tyskland.

Landal Berger Duinen

De 72 luksuriøse, fritstående ferieboliger på Landal Berger Duinen findes i forskellige varianter, som fx luksus og luksus+ wellnessudgaver, med bl.a. vildmarksbad, udepejs og stråtag. Der er en receptionsbygning med et lille minimarked og cykeludlejning. De nærliggende landsbyer Schoorl og Bergen tilbyder talrige faciliteter eller cykelruter gennem det bredeste klitområde i Holland eller hen til kunstnerlandsbyen Bergen, den mondæne badeby Bergen aan Zee og det pittoreske centrum i Schoorl. Landal Berger Duinen ligger også ideelt til en dagtur til historiske byer som Alkmaar, Hoorn eller Amsterdam.