03
Juni
2021
|
09:28
Europe/Amsterdam

Populært projektsalg på Landal Rønbjerg: Første boliger er allerede solgt

Ferieparkkæden Landal GreenParks annoncerede i maj, at de bygger 75 nye ferieboliger på ferieparken Landal Rønbjerg i Nordjylland, der vil stå klar i 2022. I weekenden den 22. og 23. maj løb det første Åbent Hus af stablen, hvor flere af de nye feriehuse blev solgt.

Det vrimlede med gæster til Åbent Hus på ferieparken Landal Rønbjerg i weekenden den 22. og 23. maj, hvor 75 nye ferieboliger skal opføres i 2021/2022. Til Åbent Hus kunne interesserede købere for første gang se arkitekttegningerne, byggegrunden, materialer og visualiseringer for de nye feriehuse. Mere end 60 personer lagde vejen forbi det naturskønne område ud til Limfjorden, hvor ferieparken ligger. De 75 nye feriehuse sælges til private ejere og lejes ud gennem Landal GreenParks ligesom ferieparkens nuværende 205 ferieboliger. Efter søndagens Åbent Hus er 10 af de nye boliger allerede solgt.

Det har været overvældende med den store interesse for projektbyggeriet af de 75 nye feriehuse på Landal Rønbjerg, og at mere end 60 personer var forbi til vores Åbent Hus i weekenden. Vi har gennem det seneste år oplevet en stigende interesse for området og en efterspørgsel på større feriehuse, og efter det første Åbent Hus er vi kun blevet bekræftet heri. Vi glæder os til at kunne byde mange nye ejere velkommen på Landal Rønbjerg i løbet af det næste år – og være med til at styrke turismen i lokalområdet yderligere med flere feriehuse,” siger Kent Lodberg, Salg- og Marketing Manager hos Landal GreenParks i Danmark.

Hvis interesserede købere gik glip af Åbent Hus i weekenden, er der stadig rig mulighed for at komme forbi og få mere information om de kommende ferieboliger, se ferieparken og tale med mægleren. Der er nemlig Åbent Hus igen den 5. og 6. juni fra klokken 12-15 hos Landal Rønbjerg på adressen Livøvej 80 i Ranum.

Fakta om projektbyggeriet på Landal Rønbjerg

  • 75 nye ferieboliger bygges på Landal Rønbjerg i 2021/2022
  • Boligerne kommer i syv forskellige boligtyper i størrelser fra 4-personers huse og op til 14-personers huse
  • Boligerne inddeles i tre forskellige kategorier: ’Comfort’, ’Luksus’ og ’Luksus Wellness Plus’
  • De 17 boliger i ’Luksus Wellness Plus’-kategorien får udendørsspa og -sauna
  • Ferieboligerne bygges over to etaper. Første etape består af 38 boliger. De 14 første ferieboliger vil stå klar i maj 2022, de næste 14 i august 2022 og de sidste huse i første etape vil stå færdige i oktober 2022. Hvis alle 75 boliger sælges, vil de sidste feriehuse i anden etape stå klar i november 2022
  • Ferieboligerne er arkitekttegnet af Bayarch, og JCN Bolig er entreprenør

Læs mere om projektsalget på Landal Rønbjerg her: https://www.feriehuse-ronbjerg.dk/.