Varde,
20
April
2018
|
13:48
Europe/Amsterdam

Vinder af Sustainable Brand Index

Gæsterne angiver deres præference for bæredygtighed i Sustainable Brand Index

Oversigt

Landal GreenParks udnævnes som vinderen af Sustainable Brand Index 2018 i kategorien Travel & Leisure. Landal kan et helt år kalde sig det mest bæredygtige rejsebrand i Nederlandene på baggrund af uafhængig forbrugerundersøgelse. Prisen blev i går tildelt i Amsterdam af Harm Edens.

Sustainable Brand Index er en uafhængig international undersøgelse, der bygger på forbrugerinterviews om forbrugermærkers bæredygtighed og kommunikation. Sustainable Brand Index udarbejdes årligt i Sverige, Norge, Danmark, Finland og siden sidste år også i Holland. Indekset består af en rangliste og en dybtgående forskningsrapport.

"Vi er virkelig glade for og stolte af denne pris. Påskønnelsen fra vores gæster er en flot anerkendelse af vores ambitioner og indsats inden for bæredygtighed," siger Thomas Heerkens, administrerende direktør for Landal GreenParks. "Vores konkrete ambition er at være klimaneutrale i 2030. Derudover vil vi bidrage til en sundere natur, ved at være forsigtige med naturen og gøre vores gæster mere bevidste herom. Uforglemmelige ferier med en positiv effekt. Denne pris afspejler det, som vores gæster oplever i parkerne."

Så bæredygtigt som muligt

Nye boliger bygges så bæredygtigt som muligt at Landal GreenParks. Ved byggeriet af Landal De Reeuwijkse Plassen i 2016 er de 145 boliger og centrale faciliteter opført i bæredygtige materialer. De er udstyret med luftvarmepumper, der anvendes ingen gas og for første gang i en feriepark udvindes egen vedvarende energi, som lagres på eget elnet. På Landal Mont Royal har Landal opført 74 splinternye boliger, hvor godt 80 % af materialerne fra de gamle bungalows blev genanvendt. De leverer desuden mere energi, end de bruger på et år, da de er udstyret med en række energibesparende foranstaltninger: fx solpaneler til elproduktion og luftvarmepumpe til varme og varmt vand. Også disse boliger er helt uden gas.

Om Landal GreenParks

Landal GreenParks er en toneangivende udbyder inden for forvaltning, drift og udlejning af ferieparker. Landal driver 86 parker i Nederlandene, Belgien, Tyskland, Danmark, Storbritannien, Østrig, Schweiz, Tjekkiet og Ungarn med i alt næsten 15.000 ferieboliger og 1.350 campingpladser.

Hvert år vælger 2,8 millioner gæster Landal GreenParks for 14 millioner overnatninger. I parkerne og på diverse kontorer arbejder der 3.000 medarbejdere. Gennem en aktiv bæredygtighedspolitik har alle parker et Green Key-certifikat. Landal GreenParks er en del af Wyndham Destination Network.